Djursland Internationale Jazzfestival inviterer til koncert med festivalens internationale hovednavn på Kulturloft. Her spiller den amerikanske pianist Danny Grissett med en gruppe fremtrædende danske jazzkunstnere, og det er langt fra første gang de mødes. Kvartetten har tidligere turneret i Danmark og udlandet og udgav sidste år albummet “Going Easy”.

Kvartetten rammer en nerve af lige dele swing, groove, virtuositet og feeling, når de dyrker deres repertoire bestående af jazz standards og originale kompositioner. Forventningerne er store og gruppen glæder sig til at videreudvikle musikken, der beskrives som “lige dele hard bop og nordisk melankoli”.

Kvartetten:

Danny Grissett (US), piano, er vokset op i LA med jazzkulturen tæt på. Han har fungeret som sideman for en række af jazzens største legender, herunder Tom Harrell, Benny Golson og Louis Hayes. Han har i en årrække boet i Wien.

Niels Vincentz, saxofon. Har arbejdet på den internationale bane i mange år, bl.a. med Billy Hart, Cameron Brown, Aaron Parks, Danny Grissett, Chris Potter og Tom Harrell. Han har 8 udgivelser bag sig i eget navn og nye på vej.

Matthias Petri, bas. I 2014 flyttede Petri til New York City med den hensigt at studere og spille med nogle af verdens største jazz-stjerner. Petri er i øjeblikket medlem af adskillige danske grupper med nogle af jazzscenens førende musikalske hjerner: Kresten Osgood Quintet, Thomas Blachman Quartet, Nikolaj Bentzon Trio, Otooto og mange flere.

Anders Mogensen, trommer, er en allestedsnærværende naturkraft på den hjemlige og europæiske jazzscene, hvor han akkompagnerer og spiller med stjernenavne fra Jerry Bergonzi til Steve Swallow til Tim Hagans, Hans Ulrik og mange andre.


OM DJURSLAND INTERNATIONALE JAZZFESTIVAL
En ny international jazzfestival fra. d.  2.-5. november 2023, der spreder sig geografisk over hele Djursland. Festivalprogrammet involverer seks lokale scener og præsenterer både lokale, nationale og internationale navne.

Djursland Internationale Jazzfestival er støttet af Jazzdanmark, Dansk Musiker Forbund, Norddjurs Kommune & Syddjurs Kommune

 

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)