Den fandenivoldske danske trio IBRAHIM ELECTRIC har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har begejstret publikum overalt hvor de er kommet frem. IBRAHIM ELECTRIC har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

IBRAHIM ELECTRIC består af tre af den danske musikscenes helt store kapaciteter: guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Hver især de skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som ”side men” hos forskellige kunstnere i ind- og udland. Som trio forstærker de hinandens musikalske superkræfter og spiller højenergisk, virtuost og legende i et sammenspil som ikke ligner noget andet.

IBRAHIM ELECTRIC trækker på et hav af forskellige stilarter fra jazz, funk, surf og afrobeat, til 50’er rock’n roll, soul, blues og disco. Alle de musikalske referencer er ingredienser i den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet”, hvor grundelementerne stadig – ligesom da bandet startede for 10 år siden – er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
27.09.24
Doors Legacy
Hyldest til en musikalsk legende
225 DKK (Medlem: 185 DKK)