Officielt licenseret og af mange udnævnt som The Only Real Tribute to The Doors: Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.

Efter flere udsolgte turnéer er Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musik – og det endda med officiel anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav. Det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musikscene der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde, og succesen har været til at få øje på, ikke mindst da The Doors’ oprindelige bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i ’19.

Doors Legacy er IKKE et look-a-like kostume-show, men et must-hear for alle Doors-fans og for alle der ønsker at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af 60’er legendernes musik.

Besætning: Mike Hecchi · Vokal // Kent Søgaard · Keys // Alex Olesen · Guitar // Morten Brauner · Bas // Per Vatne · Trommer

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)