En magisk sensommeraften venter i Maltfabrikkens gård, når Kulturloft, Lundbergs Spisehus og Maltfabrikken sammen byder velkommen til friluftskoncert med Savage Rose i Maltfabrikkens stemningsfulde gård.

At The Savage Rose er et ikon på den danske musikscene, er ikke til diskussion. I mere end 50 år har de Med Annisettes sjælfulde stemme i front bevæget og inspireret publikum, og med deres karakteristiske lyd og formidable sangskrivning har de for længst cementeret sig som et af Skandinaviens mest betydningsfulde bands. The Savage Roses musikalske udtryk er råt og dybt personligt. De tør sætte noget på spil og have noget på hjerte, og de har igen og igen demonstreret deres evne til at skabe ny musik som både afspejler tidsånden og udfordrer konventionerne. Som David Fricke fra det amerikanske rocktidsskrift Rolling Stone har skrevet om bandet ”The Savage Rose are not prisoners of history – because they never stopped making it.”

The Savage Rose anno 2024 består, udover Annisette, af Naja Rosa Koppel og Amina Omar Carsce på kor, Las Nissen på guitar, Frank Hasselstrøm på blæsere og keys, Dan Hemmer/Daniel Fridell på Hammond og keys, Jacob Haubjerg på bas og Anders Holm på trommer.

Før koncertstart byder Lundbergs Spisehus på to timers koncertbuffet* inkl. fri bar fra kl. 18 til 20.

NB: Vær opmærksom på, at koncertbilletter og spisebilletter købes separat. Koncertbilletten er IKKE inkluderet i tilkøbsbilletten til buffet og bar.

*MENU

Lunt:
Hvidløgsmarinerede argentinske rejer
Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter
Strandkrabbe bisque med citron

Koldt:
Pil-selv-rejer m. aioli
Hele flodkrebs m. dild mayo
Krabbesalat m. løg, agurk og dild
Krebsehale salat m. fennikel crudité
Krabbeklør m. grillet citron
Rosé Rejer

Tilbehør:
Surdejsbrød
Saltet smør og fermenteret sort hvidløgssmør
Urtemayo og aioli

Drikkevarer:
Cava, vin, fadøl og sodavand.
Alt sammen ad libitum i 2 timer!

mere kultur
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
27.09.24
Doors Legacy
Hyldest til en musikalsk legende
225 DKK (Medlem: 185 DKK)