Et anderledes bud på amerikansk folkemusik: Twang leger med traditionerne

En koncert med Twang er uforudsigelig. Rummet fyldes med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon.

Twangs besætning med guitar, violin, banjo, kontrabas og trestemmig sang er måske nok essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande stilarter og epoker sammen, med alt fra jazz til Appalachia-musik og violinbaserede hiphop beats. De har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet.

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når guitaristen og banjospilleren skiftes til at spille kontrabas. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse. Deres egne numre rummer alt fra dyb hudløs melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af den klassiske amerikanske sangskat løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Besætning:
Thyge Van Dassen -violin og vokal
Spencer Gross – guitar, kontrabas og vokal
Peter Banks – banjo, kontrabas og vokal

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)