Prisbelønnet børnejazz på Kulturloft med Trommerum Express

Søndag den 1. december er der igen mulighed for en børnekulturoplevelse i særklasse på Kulturloft i Ebeltoft. Percussionisten Thomas Ousager, som netop har modtaget Danish Music Awards Børnejazzpris, inviterer børn og voksne med på en rejse jorden rundt på mindst 80 percussion-instrumenter.

”Hop med på Trommerum Express, hvor rejselederen Thomas Ousager bryder hverdagens trommerum og suser af sted”, lyder invitationen. ”Oplev lyden af instrumenter, du ikke anede fandtes, og se dem med dine egne øjne. Hør lyden af junglens underskov og Asiens stemningsfulde gonger, Congarytmer fra Cuba og Pandeiro fra Brasilien. Fyr den af til hiphop-rytmer fra USA og rap fra Danmark”.

Trommerum Express er en anderledes koncert, som åbner en ny verden for børn og deres voksne. Med udgangspunkt i trommer og percussion-instrumenter tager vi på en rejse til de lande instrumenterne kommer fra. Her spiller og oplever vi sammen rytmer, sang, dans og bevægelse fra andre kulturer. På trods af store afstande, sprogbarrierer og kulturkløfter lærer vi, at musik og rytmer er universelt og kan være med til at binde os sammen.

Der er fri entré til koncerten, men da der er et begrænset antal pladser, kan man reservere billet via kulturloft.dk – det koster et gebyr på 5 kr.

Trommerum Express – børnekoncert

Medvirkende: Thomas Ousager, percussion

Søndag den 1. december kl. 17

Fri entré, pladsreservation anbefales

mere kultur
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)