Med Thomas Crawfurd som trommeslager i begge bands, spiller Trainman Blues & Fried Okra op til en helt formidabel bluesaften på Kulturloft!

Blues-interesserede vil vide, at Fried Okra ikke er hvem som helst. De har bl.a. vundet Danish Blues Challenge og blev i 2018 nummer to ved det prestigefyldte European Blues Challenge. Derudover har Fried Okra flere gange været nomineret til årets blues album ved Danish Music Awards. De har netop udgivet deres nye album ”Doing It Right” som naturligvis sætter barren højt. Det får dog ikke den sammentømrede trio til at ryste på hånden. Albummet er nemlig ifølge bandet selv deres bedste til dato. Fried Okra er netop stærkt inspireret af den amerikanske Hill Country Blues, og musikere som R.L Burnside og John Lee Hooker er forbilleder.

Trainman Blues er et band, der trækker på bluesmusikkens traditioner, men som har skabt en ny stemningsfuld blues sound. Musikken er luftig, atmosfærisk og skramlet, og samtidig pågående og fuld af overraskelser. Bandet blev dannet i december 2016 af den irske sanger/guitarist Richard Farrell og producer/bassist Laust ‘Krudtmejer’ Nielsen og har siden spillet over 100 koncerter sammen i det meste af Europa, både som duo,og med fuldt band. Deres albumdebut vandt en ‘Danish Music Award – Årets Bedste Blues Album’ i 2018, og den længe ventede opfølger ventes klar til udgivelse i foråret 2021.

Trainman Blues:
Richard Farrell: vokal/guitar
Laust ‘Krudtmejer’ Nielsen: bas
Thomas Crawfurd: trommer
Rune Højmark: guitar

Fried Okra:
Morten Lunn: vokal, guitar, diddley bow
Thomas Crawfurd: trommer
Anders Wallin: bas

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)