På rov i 90’erne – et musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup.

90’erne klinger som vild musik i vores ører! Et årti hvor rockmusikken slog en kolbøtte, ”plastic-poppen” ramte klubbernes dansegulve og hip hop’en fløj til toppen af hitlisterne, hånd i hånd med store R&B-stemmer.

Det kunne nærmest det hele – og vi elsker det!
Derfor tager vi nogle af de store plader fra 90’erne med under armen, sammen med en stak historier fra vores egne oplevelser med musikken i det årti.

Det bliver sjovt, underholdende og måske også meningsfyldt på et særligt plan.
I alle fald bliver det også spækket med den sprødeste musik, når vi går på rov i 90’erne.

Carsten Holm er radioværten der lever og ånder for musik. Han har lavet radio på DR og er som vært på P4 og P6 BEAT med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten der elsker musik, og som er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

Carsten Holm og Flemming Møldrup fortæller personligt om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med: De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på deres følelser, dem der bare bruger den som baggrundsstøj, og dem der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)