I denne musikalske komedieforestilling møder vi medlemmerne af familiecountrygruppen The BeatRoots, der kæmper med at holde sammen på bandet efter frontfiguren Mama Nellies død. Gruppen må pludselig redefinere deres musikalske ståsted og drømme for fremtiden, hvilket truer både familiesammenholdet og selve bandets eksistens.

I ”The BeatRoots” flytter scenekunsten ud af de vante rammer og skaber en hybrid mellem koncert og teater, der italesætter de konflikter, der opstår i nære relationer i den individualistiske tid, vi lever i. Forestillingen stiller skarpt på samtidens eksistentielle tematikker og vigtigheden af at holde sammen. Publikum inviteres til at opleve en fortælling, hvor scenelysets spots ikke blot er rettet mod The BeatRoots musik, men i lige så høj grad sætter lys på vaklende fællesskaber i det moderne samfund.

Bag opsætningen står det københavnske byrumsteater Teatergrad og den Reumertvindende dramatiker Line Mørkeby, der blandt andet skrev manuskriptet til Det Kongelige Teaters anerkendte forestilling ”Jeg løber”. ”The BeatRoots” gæster Ebeltoft som en del af deres Danmarksturné, hvor de har optrådt i forsamlingshuse og koncertsale over hele landet. Teatertruppen er specialiseret i at inddrage både rum og tilskuere i deres optrædener, så publikum kan se frem til en helt unik oplevelse i krydsfeltet mellem countrykoncert og teaterforestilling.

mere kultur
24.05.24
TWANG
Alternativ/American Folk
175 DKK (Medlem: 135 DKK)
01.06.24
Mike Andersen m. Band
Blues/americana
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)