Den færøskfødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to danske Grammy Awards, otte studiealbums og over 1000 koncerter i bagagen har Teitur bevist sit

talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Hits som ’Louis Louis’, ’I Was Just Thinking’ og ‘Josephine’ har cementeret hans status som en yderst indfølende sangskriver.

Teiturs musik har også opnået international anerkendelse, og han har flere gange varmet op for singer-songwriter John Mayer, som tidligere har udtalt, at Teiturs debutalbum fra 2003 ’Poetry & Aeroplanes’ var ét af de bedste album i mange år. Siden debutpladen er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau kun steget, hvilket tydeligt kommer til udtryk på det seneste album ‘I Want To Be Kind’ fra 2018. Senest demonstrerede Teitur sin store musikalitet for den brede befolkning gennem sin deltagelse i den nyeste sæson af TV2s populære musikprogram ”Toppen af Poppen”.  Her overgik han sig selv uge efter uge og imponerede og rørte sine medmusikanter med helt specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.

Når Teitur gæster Kulturloft som en del af sin forårsturné i 2020 bliver han akkompagneret af multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren. De vil sammen optræde med en blanding af numre fra Teiturs seneste album, helt nye sange og selvfølgelige de kendte og elskede publikumsfavoritter.

mere kultur
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)
12.03.24
Hvor længe kan vi og vores celler leve?
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis