Stig Møller og Peter Ingemann har sammen udgivet albummet “LIVET GROR – OG DET ER SKØNT” bestående af 15 skæringer, både nykomponerede numre, lånte og gamle genindspilninger. De to danske musikveteraner fyrer op under Kulturloft i selskab med Hans Fagt og Jens Haack.

Stig Møller begyndte sin karriere som folkesanger i 1960’erne, og var i slutningen af 60’erne med til at danne legendariske STEPPEULVENE. Senere, op igennem 1970’erne var Stig med i grupper som: Kajs Camping, Skousen/Ingemann, Starfuckers, Skjald – med flere, og han har givet konceter og udgivet LP’er med sit eget orkester, Stig Møller Band.

Peter Ingemann var oprindeligt jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rock-scenen skabt, og Ingemann blev bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som Skousen/Ingemann, No Name, Røde Mor, Drops og Bellami. Aktuelt spiller Peter Ingemann i grupperne Dream City,  Copenhagen Jazz  og  Stig Møller Band.

Hans Fagt repræsenterer en ny generation af dygtige nye musikere. Han er jazz-skolet i USA, og underviser i dag på Rytmisk Musikkonservatorium. Hans Fagt spillede med i mini big bandet BLAST og senere i Kim Larsens Bellami og møder her Peter Ingemann.

Jens Haack kom fra Jelling til København og debuterede med Bukky Yamaz. Er i dag respekteret som en af landets bedste all-round saxofonister, der har jobbet med diverse big bands, Jan Glæssel og Linie 3. Hack er også en af arkitekterne bag Moon Jams helt særlige lyd.

Når Stig Møller og Peter Ingemann går på scenen som stolte repræsentanter fra 1. årgang af dansk rock, sørger Hans Fagt og Jens Haack for, at gennemsnitalderen på scenen stadig hælder til den yngre side. Musikken de leverer har derimod ingen alder – den taler til både de ældste festival-veteraner og det nye publikum, som bare vil have en god fest.
mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)