Til SOLO koncerterne i 2021 er Signe Svendsen alene på scenen. Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften.

Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet – sammen med Niels Hausgaard, med eget band og, oftere og oftere, alene.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe formår at røre og underholde publikum på samme tid. Og når sangenes fortællinger er pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe – formår sangene og Signe at kravle helt ind under huden på publikum:

”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab.” –Signe.

SUPPORT: VILMA
Med som Support denne aften er Vilma, en ny spirende artist, som i sommeren 2020 skabte opmærksomhed med sine ”karantænecovers” hvor hun fortolkede andre danske artisters sange. I marts 2021 udgav hun nummeret ”Jeg savner dig bare, det er alt” som handler om savnet til et familiemedlem. Nummeret var det første af tre udgivelser, som blev udgivet i løbet af sommeren2021.

Selvom VILMA skriver om store følelser, er der i musikken gemt en vestjysk charme i både tekst ud udtryk. Nogle gange skal følelserne takles ved at græde og andre gange må man danse sig igennem dem – VILMA formår at give plads til begge dele.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)