Når Signe Svendsen tager på solo-turné med sit kritikerroste album ’Hvem Vil Ikke Elskes Igen’, går hun tæt på de nye sange og det bedste fra bagkataloget, og publikum kan glæde sig til en nærværende og intim oplevelse af hendes fortællinger og sangenes nerve.

På det nye album viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en unik evne og særegen autenticitet.

Pressen skrev om ’Hvem Vil Ikke Elskes Igen’:

”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit” (Politiken, 5 hjerter)

”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke” (Fyens Stiftstidende, 5 stjerner)

”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album.” (Nordjyske, 5 stjerner)

“…rummer en forunderlig autenticitet og særegen ro” (GAFFA, 4 stjerner)

“Et smukt, poetisk værk” (Jyllands-Posten, 4 stjerner)

Det helt særlige ved SOLO
Signe Svendsens SOLO-koncerter er kendetegnet ved at hun bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem numrene. Som sikker entertainer kan hun både spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og røre ved hverdagens og tilværelsens trakasserier. Sangene får lov at stå enkle og intense – og vigtigst af alt er forbindelsen til publikum i centrum.

”Det helt særlige ved soloformatet er, at der opstår den her pagt med publikum. Vi er virkelig fælles om det, – der er kun os! Og jeg glæder mig til at spille de nye sange i de her nedbarberede versioner og give folk nogle anderledes udgaver af bagkataloget.” – Signe Svendsen.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)