NB: KOM TIL TO KONCERTER – BETAL FOR ÉN!
Helt ekstraordinært har vi valgt at lave en lille festival ud af koncerterne med Sara Parkman 25. november og Ida Wenøe and the Silver Cords 26. november. Når du køber billet til den ene af koncerterne, modtager du sammen med din kvittering pr. mail en rabatkode, der giver mulighed for at hente en gratis billet til den anden. Grib chancen for at opleve to helt ekstraordinære kvindelige vokalister, sangskrivere og performere!

I 2020 spillede Sara Parkman for første gang på Kulturloft. Hun tryllebandt publikum fra første minut og leverede en helt igennem magisk koncertoplevelse af den slags, som ophæver distancen mellem kunstner og publikum og etablerer en stor, fælles oplevelse. Vi er derfor meget glade for at kunne byde Sara og band velkommen tilbage.

Prisvindende Sara Parkman er det store nye stjerneskud på den svenske folk/indie-himmel, og hun anerkendes vidt og bredt for sine evner som både sangskriver, sangerinde og violinist. Med sit helt unikke udtryk, der involverer smuk stemningsfuld sang, violin, synthesizers, en til tider beskidt elektronisk lyd og stærke tekster, har hun allerede positioneret sig som en stor fornyer af genren. Også langt udenfor folk-scenen høster Sara Parkman respekt for sin visionære tilgang til musikken.

Parkmans inspirationer kommer fra kirkemusik, traditionelle hymner og pop, og hun formår at skabe noget, der bærer folk-musikken solidt ind i fremtiden. Hendes plade ”Sara Parkmans Skog” blev i 2016 en øjeblikkelig succes og markerede hendes store gennembrud.

Siden har Parkman samarbejdet med nogle af svensk musiks allerstørste navne, fx Fever Ray, Bob Hund og Silvana Imam, hendes musik er blevet brugt i film, spillet i landsdækkende radio, og hun har, sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Samantha Ohlanders, lavet et musikalsk teaterstykke, Fäboland, der har gået sin sejrsgang på teatre i hele Sverige, herunder på det svenske nationalteater.

I 2019 udgav Sara Parkman albummet Vesper, der ligesom forgængeren tog anmelderne med storm. I den forbindelse turnerede Sara Parkman i 2020 for første gang i Danmark. Nu er hun heldigvis tilbage!

Sara Parkman har vundet ”Artist of the Year 2017” og “Album of the Year 2018” i Swedish Folk & World-Music Gala.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)