Santa Cruz har spillet sammen i mere end 30 år, og undervejs udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985. Hvis navnet Santa Cruz ikke umiddelbart vækker genkendelse, så kast et blik på besætningen: Poul Halberg, Bo Stief, Frans Bak, Alex Riel og Hans Ulrik – et line up, der passende kunne kaldes musikverdenens svar på det danske herrelandshold. Nu som old boys, men still going strong!

Alle de fem medlemmer er veletablerede og højt respekterede musikere og komponister, som gennem de seneste mange år har sat markante præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Hver bidrager med det han kan indenfor jazz og rock, og det hele kombineres med gode melodier og fantastiske soloer.

Santa Cruz er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og de mange variationsmuligheder derimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet ved, at de elsker deres legeplads! Da Alex Riel for nylig modtog den ærefulde Ken Gudman Pris, blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem. Det gav orkestret ny energi og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen – både for at præsentere de bedste af deres ældre numre og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

Besætning:
Poul Halberg, guitar
Frans Bak, keys
Bo Stief, bas
Alex Riel, trommer
Hans Ulrik, sax

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)