Mange husker endnu den helt magiske aften, da Poul Krebs sidst besøgte Maltfabrikken i Ebeltoft. Det er derfor med en helt særlig glæde at vi nu byder Krebs & Band velkommen tilbage.

NB: UDENDØRS KONCERT – DENNE KONCERT AFHOLDES I MALTFABRIKKENS GÅRD

Da Danmark blev lukket ned, var Poul Krebs og bandet midt i tournéen ’Små Sensationer – jubilæumstour” – og pludselig forsvandt de planlagte 30 festival-koncerter fra kalenderen.

Kulturloft på Maltfabrikken og Poul Krebs har besluttet at lave en intim skumringskoncert i Maltgården og derved sørge for at der stadig er gang i sommerlandet.

”En af dansk poprocks bedste iagttagere” – BT

”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – Jyllands Posten

”En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.” – GAFFA

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej.

En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

VI ER SAMMEN MENS VI HOLDER AFSTAND!

Poul og bandet kommer til Ebeltoft og spiller en eksklusiv unplugged koncert for et publikum, der størrelsesmæssigt og pladsmæssigt lever op til dagens anbefalinger fra regeringen.

Grundet Covid-19 er koncerten siddende for et begrænset antal gæster. Der sælges kun billetter i forsalg.

Lundbergs Spisehus laver Poul Krebs menu + Poul Krebs vegetarmenu for kr. 150 kr. pr. person (menuen offentliggøres snarest muligt!).

mere kultur
24.05.24
TWANG
Alternativ/American Folk
175 DKK (Medlem: 135 DKK)
01.06.24
Mike Andersen m. Band
Blues/americana
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)