Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være Sveriges største reggaeorkester også en fremadstormende succes i hele Nordeuropa. Opskriften på Partiets succes er på samme tid enkel som genial: energiske og uforudsigelige liveshows leveret med overlegen musikalitet. Med deres nye opsætninger lyder Partiet bedre end nogensinde før.

Partiet har for længst besejret både publikum og anmelderne i Sverige. I 9 år har bandet ikke fået under 5/5 stjerner i en koncertanmeldelse, og de indtager årligt hovedscenen på nogle af broderlandets største festivaler. Frontmand Fredrik Boltes fanger instinktivt publikums udelte interesse og opmærksomhed, og folk ved ikke hvad der rammer dem, før de rives med i en uforglemmelig reggaefest hvor alt kan ske. Samme Fredrik Boltes er iøvrigt hovedproducer på den svenske pendant til ’Tæt på Sandheden med Jonathan Spang, TV-showet ’Svenske Nyheter’ på SVT – det største svenske comedy-show på tv med 1 mio. ugentlige seere.

Med et hold af nogle af Sveriges dygtigste, unge professionelle musikere, turnerer Fredrik Boltes og Partiet i 2022 i hele Norden og Tyskland. Partiet har efter ca. 30-35 danske koncerter et publikum i Danmark, men alt for få har oplevet orkestret, der af mange betragtes som ét af Nordens bedste livebands. Nu får danske koncertgængere chancen igen. Vil du have en fest, så grib den!

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)