I efteråret 2020 sprang Niels Nello Mogensen ud som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Siden er det blevet til mere end 40 koncerter, og begejstringen og flotte ord er regnet ned over orkesteret sammen med en nominering til DMA – blues live prisen i 2023.

Pressen skrev:

“Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Alle brillerede, både sammen og som solister. Der var super stemning på scenen (…) Gå ud og oplev Nello & the Helping Hand Blues Band, du får dig en ordentlig én på blues-opleveren.”

”Nello & the Helping Hand Blues Band, kan uden overdrivelse kaldes et veritabelt allstar-orkester. Det er et rigtigt ’musiker-band’ – super-instrumentalister, som virkelig byder ind med noget og kan skabe noget i fællesskab. De forstår at udnytte den plads de får, og de leger med, når Nello tager bluesstandarderne til steder, hvor de ikke har været før.”

Besætning:

Ronni Boysen, guitar: Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og har arbejdet fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Mads D. Andersen, trommer: Mads turnerede som 21-årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Har siden spillet med både danske og udenlandske kunstnere, blandt andre Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

Rasmus Stenholm, orgel: En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Grarup Allstars. Rasmus har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Kenn Lending, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre soloudgivelser.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal: Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Fast mand hos Johnny Madsen fra 1996 til nu. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Nello har booket og turnéret med stort set alle på de danske scener og med amerikanske blues navne som Blue Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden, som sanger og komponist, udgivet tre rock solo-album.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)