En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, har netop begyndt sin soloturné. Fredag den 13. september står han på scenen på Kulturloftet i Ebeltoft. Han møder op foran publikum med en akustisk guitar, personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul, når han præsenterer sine egne nyskrevne sange fra den seneste udgivelse One Million Miles i ubarberede versioner.

Publikum kan roligt sætte forventningerne højt. Sidst, Mike Andersen besøgte Ebeltoft, gav han en af de koncerter, som folk stadig taler om. Og for nylig skrev en af det danske musiklivs veteraner, Ivan Pedersen, følgende anmeldelse af Mike Andersens solooptræden:

”Fuldstændig ’on top of his game’ leverer Mike (som hedder Mikkel og er fra Røde Kro) ubesværet – med sit effektive guitarspil som fuldfed backing – bluesfunderede sange om livets op og nedture, om smerte, længsel og dirrende kærlighed, så enhver må høre efter og vippe med tæerne imens.
Det er en fornøjelse at høre en kunstner, der aldeles har fundet sin ’ting’: Sin vibe, sin stemme og sit udtryk.
Mikes meget rytmiske akkompagnement og ”maskuline håndtering” af sin gamle, akustiske guitar efterlader nærmest tilhøreren med en oplevelse af et fuldt band bag ham, og Andersen formåede, med dette no nonsens set-up, at fastholde sit publikum i intens medleven (…) Mike Andersen er en blivende kvalitets-kunstner i sin genre”

Når Mike Andersen går på scenen i Ebeltoft, bliver det både med de nyskrevne sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs.

mere kultur
24.05.24
TWANG
Alternativ/American Folk
175 DKK (Medlem: 135 DKK)
01.06.24
Mike Andersen m. Band
Blues/americana
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)