Rocken lever! Rocken kan man ikke bare sådan lige slukke for på grund af nogle måneders nedlukning. Rocken VIL spilles! Derfør gør vi det, der er muligt lige nu: Vi inviterer jer allesammen til en gedigen rock bonanza – i LIVESTREAM fra vores allesammens Kulturloft.

Der er ikke mindre end tre navne på programmet denne lørdag aften, som byder på aktuel alternativ dansk rock. Me & Munich, SORE og Gaardens leverer musik med alt fra det mørke og melodiske til det intime og drømmende. Fælles for dem alle er, at det er ny, østjysk, alternativ rock.


Me & Munich er et alternativt rockband fra Aarhus, som spiller tung og diskant post-grunge rock blandet med melodisk støjrock. De udgav deres anmelderroste debutalbum ‘Gaslighting’ i 2020 som høster bred anerkendelse i både indland og udland af bl.a. GAFFA, Metalized og Soundmagnet.

Gaardens tager både inspiration fra den tunge og moody grunge verden, de store og syrede lydbilleder fra elektronisk rock, og de melodiske og fængende aspekter i den moderne indie scene. Blandingen er med til at gøre Gaardens udtryk til en spændende og ny fortolkning af moderne alternativ rock.
SORE, den aarhusianske noicepop/rock-kvartet, larmer højlydt over verdens sårbarhed med deres første EP ”The Light is Red”. Formatet er seriøst, stemningen intens og publikum kan se frem til et brag af en online fest sammen med SORE.
For at sikre, at live-formatet bliver knivskarpt hjemme i din stue, sørger et udvidet teknikerhold for at der er styr på det hele:
AV-specialist, Simon Voigt Laursen
Videograf, Barnaby Swann Pedersen
Lyd- og Lysteknikker, Jeppe Larris.
Eventet er gratis. Vi opfordrer til at støtte artisterne ved køb af merchandise i forbindelse med koncerten.
Sådan deltager du:
Find begivenheden på Facebook lørdag kl. 19.30
Begivenheden livestreames også på Youtube. Nærmere detaljer følger.
mere kultur
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)