Hans pas er engelsk, og han er optaget i the British Blues Hall of Fame, men derudover er Matt Schofield for længst blevet et internationalt fænomen. Den virtuose bluesguitarist med den kraftfulde stemme er tidligere blevet kaldt ”den næste Clapton”, men der er blevet længere mellem sammenligningerne, efterhånden som Matt Schofield har slået sit eget navn eftertrykkeligt fast som et af de største i sin genre.

Schofield begyndte at spille guitar som teenager og blev senere inspireret af blueslegender som Albert King, Buddy Guy og Stevie Ray Vaughan. Han har udgivet flere album, der alle har høstet ros fra kritikere og publikum over hele verden, og han har optrådt på nogle af de største bluesfestivaler i Europa og USA. Matt Schofield er kendt for sit dynamiske guitarspil, der spænder fra intense soli til følsomme melodier. Han blander traditionelle bluesriffs med moderne elementer og skaber en unik lyd, der appellerer til både gamle og nye bluesfans.

Schofields seneste album, Live At The Jazz Cafe, blev udgivet i 2020 og demonstrerer hans evne til at skabe en uforglemmelig liveoplevelse. Med sin passion for blues og sin tekniske overlegenhed på guitaren fortsætter Matt Schofield med at imponere og inspirere bluesfans over hele verden.

På sit kommende album spiller Matt Schofield med sit originale og højt elskede orgeltrio line-up med Jonny Henderson og Evan Jenkins, for at markere 20-året for det album, der lancerede hans solokarriere. Albumturnéen i 2023 vil være med den originale trio!

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)