Marilyn Mazur har gennem sin lange karriere stået i spidsen for talrige musikalske projekter og medvirket i endnu flere. I dag har hun for længst slået sit navn fast som internationalt anerkendt og helt unik kapacitet på sit felt, både som trommeslager og percussionist og som komponist. Hun er kendt for sit legende fantasifulde, dynamiske og opmærksomme spil, som inviterer lytteren ind i en eventyrlig verden af rytme og percussion fra hele verden, stærke melodier og drømmende lydbilleder.​

I Marilyn Mazur Special 4 arbejder hun sammen med tre nære musikalske venner. De fire musikere har spillet sammen gennem mange år i flere forskellige konstellationer, i hinandens bands og store projekter. I dette format har kvartetten eksisteret siden 2018.

Jakob Buchanan er kendt fra egne grupper og Aarhus Jazzorkester. I 2015 udkom hans meget roste mesterværk Requiem for kor og orkester på CD, som vandt 2 danske musikpriser.

Makiko Hirabayashi har i 17 år dannet trio med Marilyn og Klavs Hovman, med hvem hun har turneret flittigt i det meste af verden og har udgivet 4 CD’er. Makiko komponerer og spiller desuden jazz og verdensmusik i flere andre sammenhænge.

Klavs Hovman er Marilyns mangeårige musikalske partner, som tillige har samarbejdet med blandt andre Ernie Wilkins, Horace Parlan og Etta Cameron, som han spillede med i mere end 30 år. Klavs var desuden i et par år medlem af den danske rockgruppe Savage Rose.

Marilyn Mazur har arbejdet som komponist, bandleder og musiker i en lang række konstellationer. Hun har samarbejdet med blandt andre Miles Davis, Wayne Shorter og Jan Garbarek, og har stået i spidsen for en lang række skandinavisk-baserede orkestre og musikalske projekter. Desuden komponerer hun musik til film og teater. Marilyn Mazur er portrætteret i Christian Braad Thomsens dokumentar Marilyn Mazur – Queen of Percussion.

Marilyn har gennem sin lange karriere modtaget adskillige danske og internationale priser, blandt andet Jazzparprisen (live dobbelt-cd 2002: All The Birds), Wilhelm Hansens Composers Prize, international/tysk Eurocore og Telenor International Culture Award. ​

Line Up:
Jakob Buchanan – flygelhorn
Makiko Hirabayashi – piano
Klavs Hovman – bas
Marilyn Mazur – percussion & trommer

mere kultur
24.05.24
TWANG
Alternativ/American Folk
175 DKK (Medlem: 135 DKK)
01.06.24
Mike Andersen m. Band
Blues/americana
250 DKK (Medlem: 200 DKK)
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)