Skønne stemmer og smukke harmonier serveret af unge mennesker med den mest formidable udstråling af spilleglæde og scenisk nærvær. Måske noget af det smukkeste på Kulturlofts program i 2019! – Sådan lyder det fra nogle af dem, der tidligere har oplevet svenske Kolonien. Gruppen hitter i Sverige og er et af de navne, der trækker folk til på festivalerne.

Kolonien blander et spændende mix af svensk folkemusik og pop med konstant fokus på den gode og iørefaldende melodi. Musikken er optimistisk og leger med sine genrer på en nysgerrig og levende måde. De har et interessant instrument-setup med to guitarer, violin og percussion – og alle fire synger. Kolonien er et af den svenske musikscenens store unge håb, og har allerede fået megen anerkendelse.

Kolonien er anerkendt for deres medrivende koncerter, som ofte får store følelsesmæssige reaktioner fra publikum. De går rent ind hos både unge og gamle.

“Jeg har oplevet dem en enkelt gang, og jeg glæder mig som et barn til juleaften, til at opleve dem igen. Det bliver ikke bedre”. Med disse ord giver Maltfabrikkens direktør Kristian Krog følgende garanti til publikum: Gåsehud eller pengene tilbage!

Kolonien: Lämnar Staden

Kolonien: Sammanhang

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)