I mere end 10 år har Kolonien høstet anmelderroser og vundet publikumshjerter i tusindvis. Det svenske folkpop-band har med strengeinstrumenter, elementer fra reggae og firstemmig sang skabt sit helt eget lydbillede. Om det spiller ind, at de fire medlemmer er brødre, fætre/kusiner og gamle naboer er ikke til at sige, men sikkert er det, at de som band fremstår som én harmonisk og tæt sammenspillet organisme.

Siden sin første Danmarksturné i begyndelsen af 2015 har Kolonien haft et stadigt voksende dansk publikum, som kommer tilbage gang på gang for at få endnu en magisk koncertoplevelse. For det er præcis hvad de fire svenske musikere er leveringsdygtige i. Kolonien skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien er en stærk og medrivende liveoplevelse, som går rent hjem hver gang.

I Sverige har Kolonien vundet priser og høstet stor anerkendelse for sin originalitet og den fornyelse, bandet står for indenfor den stolte folk-tradition. De har spillet i hundredevis af koncerter i Sverige, hvor de helt fortjent har skabt sig et stort og loyalt publikum.

Koloniens musik er drømmende og udtryksfuld nordisk folk, som låner indtryk fra flere genrer. Sammen med de smukke firstemmige vokalharmonier, der er Koloniens varemærke, kreerer kvartetten en meget ren, smuk og organisk lyd, som er helt deres egen. I Koloniens tekstunivers behandles tidens store spørgsmål med engagement og nærvær og ord, sang og musik går op i en højere enhed, som gør Kolonien unik.

Kolonien består brødrene Arvid Rask (guitar, sang) og Erik Rask (basguitar, sang), deres kusine Anna Möller (violin, sang) og den fælles ven Mischa Grind (trommer, sang).

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)