Lige inden november begynder at dufte af jul, giver Katrine Madsen koncert på Kulturloft. For danske jazz-kendere svarer det nogenlunde til, at Ebeltoft får royalt besøg:

Katrine Madsen har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens største jazzvokalister. Hendes fortolkninger af det klassiske repertoire, såvel som hendes egne sange, bliver til musik, der gør noget ved lytteren og omgivelserne. Musik med en generøs, intim atmosfære, fuld af dufte, mørkt tonede farver og en stemme af rent fløjl. Tilstedeværelsen af en sangerinde, der hviler fuldkommen i sig selv. Her er ingen forceringer eller dramatiske overdrivelser. Kun et indtrængende musikalsk udtryk i en usædvanlig lækker musikalsk iscenesættelse.

Katrine Madsen voksede op i Århus, uddannede sig på Det Jyske Musikkonservatorium, og rykkede til København, hvorfra hun for alvor begyndte sin musikalske rejse. Indtil nu er det blevet til 13 soloudgivelser i eget navn, samt flere velfortjente DMA-nomineringer og legater fra Statens kunstfond.

”Katrine Madsen kan synge med et på én gang underspillet og glødende udtryk, og hun kan skrive sange, der ubesværet kan blande sig med blåstemplede værker”.
Kjeld Frandsen Berlingske Tidende

Med sig har Katrine Madsen tre af dansk Jazz’ ypperste musikere:
Magnus Hjort: Flygel
Jesper Thorn: Kontrabas
Morten Lund: Trommer

 

 

 

 

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)