Indra Rios-Moore er en af den slags vokalister som uden omveje synger sig direkte ind til det allermest væsentlige. Det gælder ikke mindst for hendes seneste udgivelse, den opløftende ”Freedom Road” fra 2022, hvor hun udforsker kraften i kærlighed og optimisme. Om albummet fortæller hun selv:

”Jeg blev inspireret, mens jeg skrev på et helt andet projekt til mennesker, der har mistet sine kære og familie på et hospice. Jeg brugte et år på at tænke på tab, tænke på mine egne personlige tab og hvad det hele betød for mit liv. Der skiftede mit perspektiv, og jeg begyndte at skrive og vælge sange, der blev bundet sammen til et større budskab om at fylde livet med håb, glæde og kærlighed. Jeg er meget opmærksom på, at det at blive ældre er et privilegium for de levende. Jeg ved også, at jeg ikke er alene om at have brug for den lejlighedsvise påmindelse om, at livet er for at leve NU”.

Freedom Road er således et vidnesbyrd om personlig kraft, positivitet og kærlighed, og albummet lægger sig smukt i forlængelse af Indras tidligere udgivelser. Indra Rios-Moores album Heartland fra 2015 modtog vilde anmeldelser i hele Europa og blev kåret til et af årets bedste jazz album af Londons Sunday Times og The London Telegraph. Hendes single Little Black Train var nr. 1 på iTunes Jazz i Tyskland, Danmark og Frankrig, hvor hun i kulturmagasinet Telerama blev beskrevet som ”jazzens himmelstemme”. I 2016 vandt hun BMW Jazz Welt Award. Hendes album Carry My Heart fra 2018 var på adskillige af årets bedste playlister og gik i top-5 i Danmark, Frankrig og Tyskland.

Indras egen sang Gimme Some of that Joy indkapsler lyden på hendes nye album, Freedom Road. Hun synger “I’m letting go of that sorrow, I want me some of that happiness. I’m looking for the bright side, I’m ready for some good times…Gimme some of that Joy!”, så der ikke er nogen tvivl om, at hun også kommer til at give glæden videre til sit publikum. Indra Rios Moore ledsages på scenen af Benjamin Trærup på sax, Søren Bigum på guitar, Thomas Sejthen på bas og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)