NB: KOM TIL TO KONCERTER – BETAL FOR ÉN!
Helt ekstraordinært har vi valgt at lave en lille festival ud af koncerterne med Sara Parkman 25. november og Ida Wenøe and the Silver Cords 26. november. Når du køber billet til den ene af koncerterne, modtager du sammen med din kvittering pr. mail en rabatkode, der giver mulighed for at hente en gratis billet til den anden. Grib chancen for at opleve to helt ekstraordinære kvindelige vokalister, sangskrivere og performere!

Ida Wenøe har over de seneste fem år, gennem hundredevis af livekoncerter over hele Europa og Nordamerika, opbygget et ry som en fremragende live-performer, sanger og sangskriver indenfor genren Nordic Folk Noir. Hun har skabt sit helt eget univers ved at sammenblande forbilleder som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen med sine danske rødder fra Carl Nielsen til Sebastian, og hendes to soloalbums Time of Ghosts fra 2017 og The Things We Don´t Know Yet fra 2019 har meget fortjent høstet fantastiske anmeldelser.

En livekoncert med Ida Wenøe er altid en nærværende og intens oplevelse, hvor hun leverer sine stærke melodier og tekster på en måde, som går helt ind under huden på lytteren, uanset om hun optræder med sit band The Silver Cords eller solo. Hun sammenlignes ikke uden grund med ikoner som Kate Bush, Tori Amos, Sufjan Stevens og Leonard Cohen – tilsat et skud Twin Peaks og en umiskendelig nordisk vibe.

“Ida Wenøe spiller klassisk folk med en vibe af blød 50’er rock. Hendes lyd er varm og opløftende, med stor kærlighed til det rå og upolerede. Hun er en sanger og sangskriver med lysende øjne, ærefrygt for Leonard Cohens legendariske sangtekster, og hun finder stor inspiration i filmskaberen David Lynches mørke film noir-univers i kultserien Twin Peaks.” 
(Denni Ian, Fine Spind, 3. oktober 2019)

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)