U2-TRIP
NB: STÅENDE KONCERT

Med turnéen ’U2-Trip’ inviterer Die Herren endnu engang publikum med på en rejse ind i U2’s musikalske univers. Kendetegnende for bandets koncerter er, at man gang på gang overraskes over, hvor intense og nærværende U2’s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.

One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Year’s Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2-trippet.

Die Herren har turneret hele Danmark med U2’s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991. I al den tid har det overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2’s musik fungerer live. Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge. Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow til helt små, intime koncertsteder. U2’s musik og tekster kan spilles alle steder og for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har gjort i mange år, nemlig at føre dem ud på de små intime scener. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for færre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til alle publikummer, helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en del af koncerten, og en del af magien ved Die Herrens koncerter er netop den intense kontakt mellem scene og sal. Og så selvfølgelig euforien i at synge med på det meste af U2’s fabelagtige bagkatalog.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)