De fire herrer vender tilbage – igen! Det er efterhånden overflødigt at præsentere dem nærmere, for rygtet løber altid i forvejen, billetterne går som varmt brød, ventelisten vokser… og koncerterne vælter huset. Når det gælder om at starte en fest der river alle med, er Die Herren lige så driftsikre som en japansk firhjulstrækker – men uendelig meget sjovere.

Die Herren fortolker U2, men har for længst gjort de irske legenders bagkatalog til deres eget – endda i en grad, så der er dem der mener at De Herren faktisk overgår originalen. Nu er de tilbage med en ny turné under navnet U2 de Force, og alle, der har oplevet en koncert med Die Herren, ved at de ikke overdriver, når de lover at tage publikum med på en rutsjebanetur rundt i U2´s fantastiske musikalske univers.

Der er med andre ord lagt op til et glædeligt genhør af alle de største U2-hits gennem tiden: Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE –  for blot at nævne nogle få.

Die Herren arbejder under mottoet ”Den Næste Die Herren-koncert skal være den bedste Die Herren-koncert. Vi tør derfor godt gentage opfordringen fra sidste år: Gå ikke glip af denne Die Herrens bedste koncert nogensinde!

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)