Bror Gunnar Jansson er en sensation indenfor moderne bluesrock. Nu vender han tilbage til Kulturloft med sin sublime trio.

Brors Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem blues, garage, country og folk, som hver gang bliver leveret med stort nærvær og nerve, er en live-oplevelse, som har slået benene væk under koncertgængere over hele Europa og nu også Amerika. Nogle kalder det ’True Crime i musikform’ – det er beskidt og udtryksfuldt, og Bror Gunnar Jansson tager fat på nogle af menneskehedens mørkeste sider i sine tekster og musik.

Tyske NDR har kaldt Bror for “Johnny Cash’s onde tvilling” og flere medier i Frankrig og Sverige har udråbt hans nyeste album, “They Found My Body in a Bag” til et mesterværk. Bror Gunnar Janssons sange bruges prominent i store, succesfulde Netflix-serier som “Happy” og “Damnation”, han har 5 mio. streams, har solgt tæt på 40.000 fysiske plader, og han vader i fantastiske anmeldelser. Og nu kan du opleve ham på dit lokale spillested.

Support: Indian Cane
Indian Cane er kælenavnet på en sejlivet ukrudtsblomst som trives godt i sandet og syreholdig jord. Det er også navnet på bandet Indian Cane. I 2019 udkom bandet med sit første fuldlængdealbum, In Between, som blev overordentligt flot modtaget af anmeldere og lyttere. Indian Cane er i fuld gang med at opbygge et fantastisk ry som et rå-swingende, dynamisk, nærværende liveband. Med udgangspunkt i Laura Lundfolds udtryksfulde vokal tager de garagerocken et skridt videre med organisk, håndspillet rock hvor der er plads til både swung, nerve og finesser. Forestil dig orkestret på en lurvet natklub i Twin Peaks og du har Indian Cane.

Indian Cane er:
Laura Lundfold, vokal
Johnny Kuhn, guitar
Bjarne Roursgaard, guitar
Mikael Odder Nielsen, bas
Rolf Alstrup, trommer

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)