Koncerten er desværre aflyst, da Blæst er blevet nødt til at indstille koncertaktiviteten i en periode på grund af stress. Kulturloft ønsker Blæst alt godt.

.….

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Sådan er Blæst: indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter.

Blæst var et af landets mest travle livebands i 2021. På trods af coronaens benspænd mødte de fire unge musikere fulde huse over hele landet, kun på baggrund af deres EP-udgivelse ‘Vindstille’ fra året før – som om historien om Blæsts festlige koncerter var løbet dem i forvejen.

Kort tid efter brød de gennem radio-lydmuren med sangen ’Ego’, som blev Ugens Uundgåelige på P3 og var blandt de mest spillede sange på de danske radiostationer i efteråret ´21. I 2022 fulgte den nye single ’Juice’, der ligesom forgængeren røg direkte i rotation på både P3 & P4, og ind i toppen af P3 Listen.

I Blæsts sange gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde Festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver fortolket af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og de stærke melodier leder tankerne tilbage til 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

Gå ikke klip af muligheden for at blive blæst igennem af Danmarks måske mest lovende live-band, når deres ambitiøse og omfattende Stiv Kuling Tour rammer Kulturloft.

mere kultur
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)