Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush.

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af personlige kærlighedshistorier. Sange som fortæller historier om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde: fra ’Heartbreak to Hope’ og fra ’Pain to Power’!

På sin nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og i de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle, der har fået deres hjerter knust. Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura: “Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med et knust hjerte skrev jeg i mange måneder sange, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om at være ude på den anden side. Sådan blev Sunshine født”.

Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbum Columbine fra 2009. Albummet var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens. Med sange som I Will Love You Monday og Geronimo fik Aura store hits internationalt, og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i Top of the Charts med Geronimo fra albummet Before The Dinosaurs.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og sin evige eftertænksomhed, har Aura siden da fået en stor bunke sange ud af sine mange timer med guitaren, og som hun selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden.

I 2020 tager Aura Dione på en indendørsturné, og om det fortæller hun: “Glæder mig intenst til at stå på scenen i Danmark igen, og med livet som indsats synge mine mest elskede sange. Jeg har så meget energi og et verdensklasse band med på tour. Det er følsomt, råt og nervepirrende at skulle ud og spille nye sange og fortælle historien om at gå fra pain til power og fra heartbreak to hope”.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)