Amanda Ginsburg er et brandvarmt navn på den svenske jazzscene. Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har hun løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet. Ginsburgs raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber øjeblikkeligt en intimitet med lyttereren, og både publikum og anmeldere har måttet overgive sig igen og igen.

Ginsburgs karriere er da også gået med raket-fart. Hun udgav sit debutalbum “Jag har funderat på en sak”, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit andet og foreløbigt seneste album, “I Det Lilla Händer Det Mesta” der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2021. Da hun modtog Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris, lød begrundelsen:

“Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme”

Den dobbelte grammy-vinder har medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har, som ganske få Skandinaviske jazzsangerinder, flere mio. afspilninger på spotify.

I front for en i særklasse velspillende jazz-kvartet optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere hun har med sig. Gå ikke glip af Amanda Ginsburg, når hun i 2023 tager på sin første egentlige DK-turné!

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)