Amanda Ginsburg er et brandvarmt navn på den svenske jazzscene. Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har hun løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet. Ginsburgs raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber øjeblikkeligt en intimitet med lyttereren, og både publikum og anmeldere har måttet overgive sig igen og igen.

Ginsburgs karriere er da også gået med raket-fart. Hun udgav sit debutalbum “Jag har funderat på en sak”, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit andet og foreløbigt seneste album, “I Det Lilla Händer Det Mesta” der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2021. Da hun modtog Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris, lød begrundelsen:

“Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme”

Den dobbelte grammy-vinder har medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har, som ganske få Skandinaviske jazzsangerinder, flere mio. afspilninger på spotify.

I front for en i særklasse velspillende jazz-kvartet optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere hun har med sig.

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)