KORTFILMSPREMIERE:

MY GIRL
A Heavy Metal Bedtime Story
Instrueret af Casper Balslev

+

Koncert med 802 – ny Djursland-baseret trio

NB: FRI ENTRÉ!

Efter at have udgivet hiphopbeats med blandt andre Raekwon fra Wu-Tang Clan og turneret i ind- og udland under navnet Slowolf valgte Andreas Asingh at flytte fra København til sit barndomsland på Djursland.

Her mødte han i 2022 Andreas Beck og Jens Emil Sørensen. To langhårede drenge fra den djurslandske heavymetal undergrund. Der opstod en connection, hvorfra der bare MÅTTE skabes noget nyt. Heraf opstod bandet 802.

På kort tid har 802 skabt sin egen unikke og hazy lyd. Numrene indhylles af spøgelsesagtige synths, bubblegum-hooks og kantede trommerytmer. Alt sammen svøbt ind i en dyne af heavymetal-distortion.

802’s debut single My Girl udkommer på bandets eget label 802 INC den 3. marts. Med singlen udkommer en kortfilm instrueret af Casper Balslev, som tidligere har instrueret musikvideoer for blandt andre alt-J og MØ.

I coming-of-age filmen møder vi en gothpige på Djursland. Hun vågner op helt alene. Ensomheden kan virke slående og hård, men det er kun indtil hun tager ud på en bilkirkegård og finder en gammel rustvogn med en ligkiste i. I ligkisten ligger en anden gothpige – præcis som hende selv.

Videoen handler om den stilstand og det tidsfordriv, man som ung kan rammes af på landet – når alt det sjove kan føles langt væk. Men på samme tid også den rebelske følelse, der kan ulme under overfladen. Konstant i oprør med sig selv og sine omgivelser. Hvem er man overhovedet?

Man spejler sig i alle, der er omkring én samtidig med, at man vil være unik og helt sin egen. Følelsen og lysten til at udforske sig selv, og aldrig blive voksen. Lysten til at være evigt ung.

mere kultur
20.06.24
Brimheim /support: døtre
Soft grunge - stående koncert
180 DKK (Medlem: 150 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)