Julen står for døren, og til at bære den ind på Kulturloft kommer de 3 vise indie-nissemænd fra The White Album. Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø, der alle er sangere, sangskrivere og guitarister i bandet, har velsignet de danske og udenlandske koncertscener med deres liflige stemmer og lune fynske humor i over 10 år, og i år har de valgt at lave en rigtig juletour.

“Der er noget magisk ved blandingen musik og Jul. Kontrasten mellem lyset og mørket. Det er noget vi har arbejdet meget med i vores sange, og vores sidste udgivelse ‘Colorama’ (2020), er egentlig et ret godt eksempel på det, selvom der ikke er nogle egentlige julesange på den. Men det er der jo på nogle af vores tidligere plader. Vi kan ret godt lide det der lidt højtidelige og højstemte univers, selvfølgelig krydret med et par lamme fynske far-jokes”, fortæller Claus Arvad.

For at understrege vintertemaet, tager de tre drenge i bandet hver deres favorit vinter- eller julenummer med, og mon ikke der også følger en lille historie eller to med, fra et af landets hyggeligste orkestre. Velkommen til jul på Kulturloft med The White album!

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)