BAD GIRLS – MAD MEN – GOOD TIMES! …det dårlige selskab vender tilbage, og vi kan næsten ikke vente!

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer. Det maskuline og dramatiske flettes sammen med det sensuelle og feminine, mens der performes live på scenen og ude blandt publikum. Surf musik, skuespil og burlesque mødes i en perfekt enhed der sætter pulsen op og får sveden til at pible frem på panden.

The Tarantino Twist Show hylder Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst hans mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little greenbag, Stuck in the middle with you, Coconut, After Dark, Django, Who did that to you, Jungle boogie og mange flere.

Hvor kommer du ikke bare for at se et show, men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamre og tequilaen rive i halsen? Hvor er der lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren? Hvor er stemningen høj, moralen lav og de fremmede i baren dine nye bedste venner?

Hos Tarantino Twist Show!

Showet er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere. Her får du scener, karakterer og bidende oneliners fra dine yndlingsfilm, leveret i en nærværende teaterkoncert i international klasse med store armbevægelser. Sådan har du med garanti aldrig fået den før – fra en gruppe af Europas vildeste sangere, dansere, musikere og skuespillere med mere end 100 års entertainment-erfaring tilsammen. ”Oooh – that’s a bingo!”

Så hvad er The Tarantino Twist Show egentlig? En cabaret? En koncert? Interaktivt teater? Det er et godt spørgsmål. Kom og find ud af det selv!

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)