SIND-ambassadør Mathilde Falch har i samarbejde med SIND arrangeret en række koncerter under titlen “Stærk & Sårbar”.
Denne eftermiddag på Kulturloft er sammensat af tre dygtige sangskrivere, der hver spiller 30 minutters koncert.
Koncerterne er gratis og der er ikke billetsalg, så kom i god tid.
GANTRIIS
Gantriis Udgav i 2017 sit debut album “In My Mind” og siden er der sket meget.
Det der efterhånden kendetegner sangskrivningen og numrene fra Gantriis er den gode melodi i centrum, samt emner som de fleste kan forholde sig til. Alle numre fra Anders Gantriis er skrevet med udgangspunkt i hans eget liv, samt det der foregår omkring ham.
Gantriis har 5 udgivelser i rygsækken, og har sommeren over spillet koncerter i det meste af landet. Hele 25 koncerter er det blevet til.
Christine Kammerer
I mit musikalske univers møder keltiske og nordiske folkemusikalske lydlandskaber den klassiske singer & songwriter tradition. Udover at optræde som solist er jeg også forsanger og komponist i Gjaldulei og Jotun Revolution.
Jeg har skrevet og spillet musik siden jeg var meget ung og udgav i 2019 min første EP “Gjaldulei” med mit band og samme navn. I 2020 udkom min solo EP “Growing Pains”. Et emotionelt kraftfuldt værk om at arbejde gennem psykisk vold, selvhad, traumer og angst.
LALOU
Bag kunstnernavnet “Lalou” står sanger og sangskriver Steffie Kristensen. Lalou har udgivet et album i eget navn og nogle singler som optakt. Alle disse har et gennemgående tema til fælles: Stå op for dine drømme, hvem du er og hvad du føler og lev livet.
Dette fokus er ikke opstået tilfældigt. Lalou har selv haft psykisk sygdom tæt inde på livet og dette både som pårørende, sundhedsprofessionel og også på egen krop. ”Livet med de mange kasketter” kalder Lalou det. ”Og hvilken kasket skal jeg så have på i dag?” At finde sig selv i en kompleks verden af erfaringer på godt og ondt med behandlingssystemet fra flere sider, nutid og fremtid har været og er en udfordring, men jo mere vi bryder tavsheden om alt det, der er svært, jo nemmere bliver det at tale om alt det tabubelagte
Koncerterne under navnet ‘Stærk og sårbar’ er målrettet mennesker der kender til psykisk sårbarhed, udsathed, misbrug og deres pårørende, men alle er velkomne. Fælles for alle koncerter er at de optrædende selv kender til psykisk sårbarhed og ønsker at være med til at sætte fokus på at nedbryde tabuerne omkring det.
mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)