Sahra Da Silva er en af Danmarks helt store soulsangerinder. Hun mestrer det følsomme nærvær, synger med en overbevisende autoritet, og er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent powerhouse på grund af sin kraftfulde stemme og engagerede sceneoptræden.

Sahra Da Silva synger kort og godt, så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden, og leverer sammen med sit gennemmusikalske band et udtryk, der bedst kan betegnes som retro soul – den ægte var med sjæl og nerve.

Men Sahra går på scenen med mere end ’bare’ blues og soul. En af hendes helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana. Hun har sin helt egen musikalske vision og tager publikum med til en tidløs verden af rå, ægte musik med store følelser. Det er lyden af et autentisk hammond-orgel, kombineret med fede guitarriffs og knitrende soli. Det er trommer og bas der fanger lytteren ind i groovy og medrivende rytmer. Og det er ikke mindst tekster og en sangstemme, som med overbevisende autoritet skærer igennem og får de små nakkehår til at rejse sig.

I mere end et årti har Sahra da Silva været en markant profil på den danske bluesscene og har i den grad markeret sig som en stærk soloartist. Hun har delt scenen med utallige danske soul- og blueslegender, herunder Mike Andersen og Thorbjørn Risager, og har varmet op for den britiske soulsensation Joss Stone – og mange flere.

Debutalbummet #blueswoman udkom i 2020 med både Sahras egne sange og et par fortolkninger af gamle klassikere. I april 2023 udgav hun  EP’en Swept Off My Stillettos på 10” vinyl, og i oktober 2023 udkom det længe ventede album ”You Let A Good Thing Go”. Bandet finder virkelig ind til kernen af deres musikalske DNA med gennemført retro soul- og blues tilsat en stor portion personlighed og vokalmæssig råstyrke.

Gør dig klar til at opleve en af Danmarks mest markante kvindelige bluesartister i absolut topform. Det er en musikalsk oplevelse, du ikke vil gå glip af!

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)