Den danske popsanger og sangskriver Nicklas Sahl har siden debuten i 2018 etableret sig som en markant kunstner i sin genre. Mere end 75 mio. streams, en lang række radio- og streaminghits, udsolgte spillesteder og festivaler i Danmark samt flere turnéer i Tyskland er blandt de bedrifter, Nicklas Sahl allerede har på cv’et.
Efter stor succes med sin seneste solo-tour drager han ud påny med samme set-up:
”Min seneste soloturné var en af de største oplevelser, jeg har haft som musiker. Det er lige dele sårbart og magisk at stå alene på scenen. Under de første par sange kan nerverne naturligvis være store, men hurtigt bliver nerverne udviklet til en spænding og en fællesskabsfølelse med publikum, som jeg glæder mig til at mærke igen,” siger Nicklas selv om turnéen.
Den succesfulde EP Planets (2019), som kickstartede Nicklas’ karriere med store hits som New Eyes og Planets, blev i 2020 efterfulgt af debutalbummet Unsolvable, og sangen Four Walls nåede #1 på den danske airplay-hitliste. I 2022 udgav Nicklas Sahl sit andet album God Save The Dream, som Nicklas beskrev som “det mest ambitiøse og ærlige værk, jeg nogensinde har lavet”.
Nicklas Sahl voksede op i en lille dansk by, og begyndte at spille guitar i en alder af fire år. I 2018 startede han sin kunstneriske karriere da han udgav sin debutsingle Hero, som blev valgt som ugens uundgåelige på P3. I 2019 vandt han en MTV EMA for Bedste Danske Kunstner samt Carl Prisen for Årets Komponist, og blev desuden nomineret til to Danish Music Awards. Nicklas Sahl har bevist, at han er en kunstner som ved hvordan man skriver og opfører sange, der rammer lige i hjertet. Frem for alt gør hans personlige, relaterbare historier ham til en fortæller ikke kun for sin egen generation, men for musikelskere i alle aldre.
mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)