Mike Andersen har huseret i det danske musikliv længe. Han udgav sit debutalbum 2002, og i de mellemliggende +20 år er det blevet til hele 10 udgivelser. Hans musik er blå, helt bogstaveligt, med bluesen som afsæt. Men Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren. Hans virke som sanger og sangskriver er med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande sig selv i fortiden. Som han synger på stikpillen ’Slamming the Door’: ”Give me a heads up before I’m the old man”. Her er masser af blodsblanding med country, soul, americana og andre genrer, og kassetænkning og klichéer er sendt til storskrald.

Mike Andersen Band er ét af Danmarks travleste live-navne. Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for, at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business. Her er, som en anmelder skrev, ”iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil – og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med, være glade! – en præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som Mike Andersen selv”.

Mike Andersens både virtuose og bundsolide bandbesætning udgøres af trommeslager Jens Kristian Dam, guitarist Johannes Nørrelykke, bassist Kristian Kold og keyboardspiller Kristian Fogh.

mere kultur
24.02.24
MGP 24 – FEST
For børn!
Gratis
27.02.24
Jagten på den perfekte vejrudsigt
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)