Humoren og kommunikationen med publikum er altid i højsædet når Mathilde Falch er på scenen. Hendes koncerter er kendetegnet ved at være præget af de personlige fortællinger, og af vildskab, spilleglæde, intenst nærvær, høj energi, et sammenspillet band bestående af venner, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Sammen med sit band eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion, mens den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Mathilde er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning. Hun bevarer intimiteten fra songwriter-genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genrer, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Gennem de seneste 13 år har Mathilde Falck turneret landevejene tynde og opbygget sin karriere ved at spille alle de steder hvor hun har kunnet komme til det – fra gaderne og hjemme i folks private stuer, til de store spillesteder og festivalscener. Som 19-årig oprettede hun sit eget lille pladeselskab “Just For The Record”, hvorfra hun selv har udgivet al sin musik – senest albummet ’Solen Brænder’ fra 2021. Mathilde Falch & Bandet er p.t. i gang med at indspille hendes 6. studiealbum.

Bandet:
Charlotte Schultz: Kor og keyboard.
Adam Winberg: Trommer.
Una Skott: Guitar
Jeppe Skovbakke: Bas.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, PROJEKT HJEMLØS og Refluksforeningen.

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)