Teaterforestilling af Det Kommende Teater:

Endelig arbejdsro! Når firmatoilettet er optaget og kontoret er blevet omlagt til åbent landskab er der ikke meget plads til refleksion og egen ro. Kopirummet! Åh nej – det er blevet til printer- og serverrum med deraf følgende ulidelig luft og evig summen.

Direktør-chefen Jørgen Hoffman har en affære med chefsekretær Anni Brix, der dog ikke er interesseret i han skal gå fra konen, da Anni lige har investeret i nyt køkken. Bogholderen Ebba har rundt jubilæum, og får en højst uventet – og upassende – gave fra ledelsen.
Jørgens nevø Sebastian er blevet ansat i en nepotistisk gå-til-håndestilling, men placerer konstant hænderne forkert. HR-afdelingens Kisser har ægløsning, og sælgeren John deler nonchalent ud af gode råd og dyre vine.
IT-eksperten Hr. Pind døjer med frossen skulder og hold i ryggen, men det har receptionisten Ditte Frisk en kvik løsning på…

I denne nyskrevne danske farce; Kopirummet, møder publikum en skøn og skæv blanding af karakterer der hver især repræsenterer den virkelighed der finder sted derude, og her bliver sat på spidsen og karikeret så genkendelsen og komikken træder i højsædet og sender lattermusklerne på overarbejde.

Kopirummet er stedet hvor firmafesten ender, sammen med det faste forhold. Rummet hvor originaliteten forsvinder, eller måske skabes ved et fejltryk under en upassende akt. En fejende morsom komedie fyldt med intriger, forviklinger, utroskab og kopimusik.

Noget starter og noget slutter her: Velkommen hos Hoffman og Co.

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)