Den nye trio Bushbabies blander elementer fra afrobeat, cumbia og highlife med melodier der trækker tråde til musikernes nordiske baggrund med reminiscenser af folkeviser, hymner og ballader.

Med legende lethed og dødsens alvor skaber de rytmer og lyd, der både er jordbundet og afklaret, men også energisk og dansabel. Musikken er skrevet af Niclas Knudsen på en rejse til Zanzibar, hvor mødet med varmen, naturen og ikke mindst menneskene inspirerede ham til at skrive ny musik som formidler den skønhed, åbenhed og ikke mindst det nærvær, han oplevede.

Niclas, som gennem flere årtier har søgt efter nye måder at spille improviseret musik på i bands som Ibrahim Electric og Kalaha, arbejder i denne trio med et mere meditativt og roligt udtryk. Jonathan Bremer har med duoen Bremer/McCoy fornyet den nordiske jazz og tilfører denne trio sit klare og stærke basspil. Felix Ewert, kendt fra Tabloid og Alex Vargas, sørger med sit virtuose trommespil for, at musikken hele tiden er spændstig og levende.

mere kultur
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)
12.03.24
Hvor længe kan vi og vores celler leve?
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis