Træd ind i et musikalsk landskab, hvor den nordiske tone klinger klart i berettende sange og symfoniske folk-inspirerede arrangementer. Jotun Revolution er en alternativ folkgruppe, som forener historiefortællingen og tonebilledet fra den nordiske folkemusik med orkestrale elementer og med dramatikken fra musicals:

“Vi samler sange og fortællinger, gemt i den danske natur, spirende i vor underbevidsthed. Historier som ønsker at blive fortalt, væsner fra vores kulturarv og folkloren, hvis stemmer ligger hengemt i bøgerne, men som taler blødt og legende i havets bølger og i vinden som ruller over Mols Bjerge”, fortæller gruppen i sit pressemateriale.

Jotun Revolution blev født i 2020 i Femmøller, og på vandreture gennem Mols Bjerge foldede musikken sig ud. I deres sange kommer skandinavisk folklore til live og fortæller om naturen og de mystiske væsner, som bebor den.

”Idéerne til vores første numre kom, da vi sad og kiggede ud over havet ved Kalø Slotsruin. Der er noget særligt magisk og hypnotiserende ved det unikke landskab, som man finder i og omkring Mols Bjerge. Hele den nordjyske natur er faktisk en stor kilde til inspiration for os. Det er som om historien giver genklang i landskabet. Det er ikke så underligt, at den danske natur har været så rig en kilde til inspiration for utallige kunstnere gennem tiden”.

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)