Den internationalt anerkendte frontman og sangskriver Mike Hecchi genopliver et kultmateriale uden sidestykke i eget navn med et nyt band der karakteriseres som en regulær supergruppe.

Et spektakulum der bedst kan betegnes som et musikalsk fusionskøkken af Gipsy Jazz, Latin, Swamp Blues og 60’er Surf tilsat et tekstunivers på fire sprog og en portion galskab af en anden verden!

Det er især indenfor worldgenrerne, at Hecchi har gjort sig internationalt bemærket som sangskriver, flersproget vokalist og profileret instrumentalist i bl.a. bands som The Sexican, Maraboto og Liga Latina. Utallige top-anmeldelser og guldplader for såvel albums som koncerter er det blevet til; heriblandt 5 stjerner i amerikanske Billboard Magazine, Rolling Stone og hjemlige Gaffa samt nomineringer til bl.a. World Music Charts Europe, Danish Music Awards og selveste Latin Grammy.

Kendt som frontman i undergrundsfænomenet The Sexican, der opnåede kultstatus og stor international anerkendelse og spillede på højt profilerede internationale fesEvaler som Mundial (NL), World Village (FI) og ikke mindst Vive Latino (MX) på Formel 1 banen i Mexico City samt Europas største og mest legendariske festival Sziget (HU) i Budapest. Bandet blev kendt for sine eksplosive liveoptrædener, som selv magasinet Rolling Stone bemærkede i Mexico med ordene; “… som tyve liter Red Bull hældt ud over en scene!”

Og der er en stadig og stærk interesse i materialet. Senest har videoen til nummeret ‘Cuarto de la Banda’ vundet genklang med over 13 mio. visninger på YouTube. Og det er da også numre fra den æra krydret med nye sange, der er rygraden i det nye format og udført af et regulært all-star hold af ekvilibristiske musikere.

PRESSEN SKEV:
‘You want to hear more – much more’ · GAFFA (DK) ★★★★★

‘The pure energy that this band exhibits is mind blowing · Review You (US) ★★★★★

‘An irresistible groove that will turn a listener’s limbs to rubber’ · Songlines (UK)

‘To sum it up in one word – Legendary!’ · Revolve Magazine (UK)

‘A creative success on so many levels’ · Billboard Magazine (US) ★★★★★

‘This is why we go to concerts’ · Metro (MX)

‘Superb interplay, technique and energy’ – Bandbase (DE)

‘Like a sound image by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez’ · Rocker (MX)

‘Like 20 litres of Red Bull poured all over a stage!’ · Rolling Stone Magazine (INT) ★★★★★

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)