Die Herren – er de et band, eller er de et brand? Vi hælder til at de er begge dele! I hvert fald er det efterhånden overflødigt at præsentere dem nærmere, for rygtet løber altid i forvejen, billetterne går som varmt brød, ventelisten vokser… og koncerterne vælter huset. Die Herren er eksperter i at sætte gang i en fest, der river alle med.

Die Herren fortolker U2, men har for længst gjort de irske legenders bagkatalog til deres eget – endda i en grad, så der er dem der mener at De Herren faktisk overgår originalen. Nu er de tilbage med en ny turné under navnet U2much, og alle, der har oplevet en koncert med Die Herren, ved at de ikke overdriver, når de præsenterer sig selv sådan her:

Die Herrens U2-koncerter er altid: for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og alle inviteres til ”U2much” med Die Herren!
Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken  – kom som du er!

Die Herren skal nok føre an, når de tager dig med på en rutsjebanetur rundt i U2´s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden: Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE –  for blot at nævne nogle få.

Die Herrens ”U2much” kan være for meget  – men kun for meget af de gode.

Gå ikke glip af denne Die Herrens bedste koncert nogensinde!

mere kultur
07.03.24
Ruben og Jakob tester
Comedy
120 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.03.24
Indra Rios-Moore
Virtuos vokaljazz
195 DKK (Medlem: 150 DKK)
12.03.24
Hvor længe kan vi og vores celler leve?
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis