Bersærk

Det hårdtslående Aarhusianske heavy-metal band Bersærk har gennem de sidste 6 år – i bedste hedningestil – brændt de danske spillesteder ned til grunden med deres intense og energiske liveoptrædener. I 2018 lagde Bersærk Copenhell ned, da de indtog Pandæmonium-scenen med en overlegen rockkoncert, der samlede et historisk stort publikum, og understregede, at Bersærk er et live-band i særklasse. Bandet, der tidligere har opvarmet for store navne som Red Fang, EYEHATEGOD,

Monster Magnet og Baroness, går et travlt 2020 i møde, hvor de skal spille support for Dizzy Mizz Lizzy på deres danske forårsturné. Bersærk indtager også en række af landets største rockscener næste år, heriblandt Copenhell.

Bersærks debutplade ”Mulm” (2015) blev i 2018 opfulgt af det roste album ”Jernbyrd”, hvor bandets karakteristiske tunge rocktoner kombineres med frontmand Casper Popps heftige vokal. De medrivende dansksprogede tekster trækker tråde til nordisk mytologi i et lyrisk univers, der bevæger sig mellem nutid og saga og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.

Bersærks tekstunivers kommer for alvor til sin ret live, hvor publikum kan vente sig en intens koncertoplevelse med hårde rocktoner og en uforlignelig liveoptræden. Bersærks højeksplosive stoner rock kalder på den indre ulv og får publikum til at hyle i kor!

 

Deadnate

Den bombastiske Fredericia-gruppe Deadnate er en ny, lysende stjerne på den danske metalscene. I 2018 udgav bandet deres første ep ”Concrete Flood”, der høstede stor anerkendelse blandt danske rockanmeldere. Det toneangivende magasin Devilution skrev blandet andet at ”sjældent er så stort potentiale blevet vist på et ungt bands første udspil” og heavymetal.dk udråbte Deadnate til ”Årets Danske Håb 2018”.

Anmeldelserne er ikke til at tage fejl af – Deadnate kan ende som en af de helt store spillere på den internationale metalscene. En ting er i hvert fald sikker: Deadnate er en gruppe, man skal holde øje med. De har metalreferencerne i orden og deres musik trækker tråde til hårdtslående musiklegender som Slayer og Gojira. Samtidig formår Deadnate at bevare deres helt egen særprægede lyd, kendetegnet ved stærke vokalpræstationer og potente guitarriffs. Når Deadnates melankolske og eksperimenterende tekster kombineres med deres progressive metal og trash-lyd sker det med en enorm gennemslagskraft, der skal opleves live.

mere kultur
23.08.24
Savage Rose
Friluftskoncert
375 DKK (Medlem: 375 DKK)
07.09.24
Ibrahim Electric
Højenergisk supertrio
225 DKK (Medlem: 175 DKK)
21.09.24
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)